+38 (063) 841-10-85
+38 (0472) 56-79-66

Жалюзі вертикальні

На відміну від горизонтальних, вертикальні жалюзі виглядають куди більш затишно, зберігаючи при цьому всі переваги жалюзі як функціонального елемента.

Плавне регулювання світлового потоку здійснюється поворотом вертикальних полотен навколо осі приблизно в тому ж діапазоні регулювання, що і у горизонтальних жалюзі. Зате повне відкриття жалюзі відбувається набагато зручніше - зрушенням складених полотен убік: або від одного краю до іншого, або до країв від центру, - як в звичних віконних драпіруваннях. При цьому механізм вертикальних жалюзі (завдяки більш легкій конструкції і іншому напрямку руху щодо сили тяжіння) потребує докладання меншого зусилля, ніж механізм горизонтальних, а значить, працює надійніше і служить довше.

Завдяки антистатичній і пилевідштовхуючій обробці тканинних жалюзі їх застосування стає можливим в приміщеннях з підвищеними вимогами до санітарних умов або електромагнітного фону. Цікаво, що функціональні переваги жалюзі настільки очевидні, що змушують митців з інтер'єрів шукати спосіб поєднання їх з консервативними віконними драпіровками, використовуючи легкі тканинні жалюзі в якості гардин, поряд з важкими шторами, або навпаки - поєднуючи щільні жалюзі з повітряними фіранками.

11111